top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Saša Matić oduševio publiku svojim prvim koncertom u Koprivnici


Foto: Dario Horvat
Foto: Dario Horvat

Saša Matić raspjevao prepunu Sportsku dvoranu Josip Samaržija BEPO.


Regionalna pjevačka zvijezda, a ujedno i jedan od najljepših muških vokala ovih prostora, Saša Matić, pred prepunom Sportskom dvoranom Josip Samaržija BEPO, održao je svoj prvi solistički koncert u Koprivnici. Miljenik regije, za čije se nastupe nerijetko traži karta više, Koprivničane i njihove goste počastio je bezvremenskim hitovima, koji ga već dugi niz godina sigurno drže na samom vrhu regionalne glazbene ljestvice. Balade poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele' te 'Poklonite mi nju za rođendan', osigurale su mu epitet ''kralja balada'', a sve njih i mnoge druge, Koprivničani su sada imali prilike po prvi puta čuti i uživo.


Ni njih, kao ni publiku diljem drugih gradova i država, Sašin prepoznatljiv vokal nije ostavio ravnodušnim, a potvrdile su to i višeminutne ovacije tijekom koncerta.


S obzirom kako je ovo bio prvi Sašin koncert u Koprivnici, bila je ovo sjajna prilika da publika u samo jednoj večeri doživi presjek Sašine bogate glazbene karijere, kroz retrospektivu mnogobrojnih hitova.

0 views0 comments

Comments


bottom of page