top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Muzej Dvor Trakošćan proslavio 70 godina postojanja: Povezani kroz vrijeme


Dvor Trakošćan
Foto: Press

Muzej Dvor Trakošćan proslavio je 70 godina svog postojanja uz spektakularan program objedinjen pod nazivom "Povezani kroz vrijeme." Svečano otvorenje izložbe "Tko tu koga ženi?", koja predstavlja središnje događanje povodom obljetnice privuklo je veliki broj posjetitelja, uključujući istaknute goste kao što su ministrica kulture i medija RH Nina Obuljen Koržinek, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, načelnik Općine Bednja Damir Poljak te ravnatelji mnogih muzeja iz cijele Hrvatske.


Izložba „Tko tu koga ženi?“ središnji je događaj ove proslave i pruža dubinski pogled na složene dinamike braka kroz povijest. Otvorenje je održano u prostorijama dvorca, a posjetitelji su imali priliku uživati u bogatom programu koji je uključivao impresivan light show i glazbeni nastup Melun kvarteta uz gošću Miu Maltar na vokalu. Izložba će ostati otvorena sve do 15. rujna 2024. godine.


Uz izložbu, događanje je bilo obogaćeno prigodnim domjenkom i druženjem s muzealcima, što je dodatno pridonijelo svečanom raspoloženju.

Hozzászólások


bottom of page