top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Irma Dragičević oduševila 'Nostalgijom' s Lidijom Horvat Dunjko


Irma Dragičević i bend
Foto: Press

Koncert crossover pjevačice Irme Dragičević u Klubu Kazališta Komedija oduševio je zagrebačku publiku repertoarom ‘od Bacha do sevdaha’ ove talentirane glazbenice, prepoznatljivog lica hit mjuzikala i opereta regije. 

 

Martina Tomčić, operna pjevačica i članica žirija Supertalenta sa suprugom Ženjom Moskaljovom, model Zvona Vučković, operna pjevačica Lidija Horvat Dunjko te mnogi drugi uživali su u koncertu talentirane Irme koja je uz prepoznatljive songove iz mjuzikala, šansona, kancona i zlatnih hitova hrvatske glazbe premijerno otpjevala i svoj novi singl ‘Bivši Budući’ koji je u eter hrvatskih radio postaja ušao prije tjedan dan.

 

Vrhunac koncerta bio je duet Irme i njezine profesorice, naše poznate operne pjevačice Lidije Horvat Dunjko. Zajedno su otpjevale ’Nostalgiju’, hit s kojim je Horvat Dunjko davne 2005. na Eurosongu kao predstavnica Hrvatske nastupila s Danijelom Martinović i grupom Magazin. Podsjetila je na pozornici kako je i njima, kao i Baby Lasagni, pobjeda izmakla iz ‘političkih’ razloga, rata koji je u to vrijeme buktio u Hrvatskoj. Novi ’Nostalgija’ duet oduševio je i razgalio publiku, baš kao i druge emotivne izvedbe Irme Dragičević te još jedan duet, onaj s mlasom glazbenom nadom i Irminom učenicom Anom Bertić. 


Na linku pogledajte spot za Irminu pjesmu 'Bivši Budući’ https://www.youtube.com/watch?v=jgYx2D4yfho

 

Comments


bottom of page