top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Gala doček nove 2024. godine u veličanstvenom ozračju Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu


opereta Šišmiš
Foto: Press

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu predstavlja svečani doček nove 2024. godine za 110 gostiju. Silvestarska noć u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu započet će najboljom mogućom uvertirom, operetom Šišmiš Johanna Straussa ml. pod ravnanjem Srbe Dinića, u režiji Krešimira Dolenčića.


Večer će se nastaviti u foajeu Kazališta, uz birane delicije, atraktivnu gourmet ponudu i glazbeni program. Iza ponoći, gosti će biti pozvani na fotografiranje i ples na pozornici HNK u Zagrebu, kojim će proslaviti ulazak u novu 2024. godinu.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pozornica je za najbolji početak nove 2024. godine.


Paket dočeka nove godine u HNK-u u Zagrebu uključuje:

¾ ulaznica za ložu, 1. kat // Operetski spektakl: ŠIŠMIŠ // 18:00 – 20:30

¾ gala doček Nove godine: // 20:30 – 01:30


Večera: Birane blagdanske delicije bit će poslužene u nekoliko sljedova uz bogatu selekciju hrvatskih vina i all inclusive listu pića tijekom cijelog događanja.

Glazbeni program: Tihomir Hojsak i Filip Novosel izvest će glazbene brojeve kojima su već osvojili publiku diljem svijeta, a koji promiču hrvatsku glazbu, tradiciju i kulturu. Gosti će moći i zaplesati, uz glazbeni odabir DJ Steve Fingersa i Marka Gudelja na saksofonu.

Fotografiranje i ples na pozornici: Poseban trenutak večeri bit će fotografiranje na velikoj pozornici zagrebačkoga HNK poslije ponoći, na kojoj će gosti moći obilježiti ulazak u novu 2024. godinu.


Paket od 309,00 EUR po osobi uključuje ulaznicu za izvedbu operete Šišmiš, svečanu večeru i prigodan program. Ulaznice su u prodaji na www.hnk.hr i blagajni HNK-a.

Svi korisnici Mastercard® kartica ostvaruju 10 % popusta na kupnju paketa za gala doček nove godine u HNK u Zagrebu, javljaju organizatori.
NOVOGODIŠNJI MENI GALA VEČERE U HRVATSKOME NARODNOM KAZALIŠTU U ZAGREBU


Uzvanici će na početku nazdraviti selekcijom destilata renomirane destilerije AURA, nakon čega će večera započeti posluživanjem hladnoga predjela, uz pratnju Sauvignona vinske kuće Korak: tanko rezani teleći tapfel spitz, bijela slanina crne turopoljske svinje, uz pire od pečenog ljubičastog luka u ljusci, pesto sa srijemušom, crumble od kruha.


Uslijedit će toplo predjelo, uz suho bijelo vino Pošip vinarije Stina s Brača: marinirano meso repova škampi umotano u pršut, kremasta riža s drobljenim ovčjim sirom.


Gurmanski vrhunac večeri bit će glavno jelo, posluženo uz Barunov Marquis, vino od pinota crnog macerirano 45 dana:

konfitirana pečena guska, glazirana medom i cimetom, valjušci s kestenom, ragu od svježeg celera i zelene jabuke, tamni umak s crnom čokoladom.


Večera u sljedovima bit će zaključena slatkim užitkom – dekadentnom tortom s hrskavcem i kremom od kave i lješnjaka.


Nakon ponoći, uzvanicima će biti ponuđen izbor najkvalitetnijih sireva s dodatcima.


Gosti će moći uživati u all-inclusive ponudi koja uključuje vrhunski pjenušac, vina hrvatskih vinara, kao i alkoholnih pića, vode i sokova.

Ulaznice su u prodaji na www.hnk.hr i blagajni HNK u Zagrebu poručuju organizatori.

Comments


bottom of page