top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Završnica Atelier ELECTRICITY obilježena LukA disco kolekcijom

Updated: Oct 21, 2023


Atelier Electricity
Foto: Zvonimir Ferina

Modna platforma Atelier ELECTRICITY ove se sezone predstavila kao igra energije mode koju diktira ritam pokreta tijela. Glavna je to okosnica koncepta koji je treći dan za redom osvjetlio zagrebački Family Mall i ekskluzivnom samostalnom revijom Luke Grubišića upečatljivo zatvorio svoje četvrto izdanje. Ova spektakularna završnica objedinila je umjetnost mode i njezine ljubitelje na istom mjestu i tako nametnula trendove za nadolazeću modnu sezonu.


LukA DISCO kolekcija ispunjena je elementima koji su potpuno izvan okvira standardnog potpisa ovog hrvatskog dizajnera, ali ujedno su prepoznatljivi inventar svake meke noćnog života sedamdesetih i osamdesetih godina. U kolekciji su se, pak, našli autentični Lukini tragovi poput šljokica i perja u kombinaciji s koloritom neonskih boja i motivom morskog psa. Posebnu su pažnju privukli modeli koji su kao accessories nosili disko kugle i motorističke kacige presvučene u komadiće s efektom ogledala i perjem, a vrhunac revije obilježio je gotovo u potpunosti nagao model noseći zastavu s dizajnerskim imenom.


Iz prvih redova, reviju su pratila i brojna poznata lica – Nikolina Pišek, Tihana Harapin, Boris Banović, Jurica Pađen, Jura Stublić, Neven Ciganović, Josip Joško Tešija, Josip Mijić (JM Trade), Zoran Aragović, Damir Begović, Nika Ilčić, Dino Petrić, Teo Grčić, Nikola Filić i brojni drugi.


Modna platforma Atelier održava se četvrti put za redom, pod budnim okom Antonelle Ušić Gotovac, kreativne direktorice i producentice cijelog projekta te izvršne producentice projekta Antonele Ivanović. Partneri četvrtog izdanja Ateliera su Family Mall,Absolut, Salon Premium, Profokus, Cotril, Mrs. Fogg, Cookie Factory, L’Adria, Opel, Alibi produkcija, Nestiom, Aura kozmetika, voda Jana, poliklinika Binova i Poliklinika za oftalmologiju dr. Ritz.


Više informacija može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te Youtube kanalu.


Comments


bottom of page