top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

ViP Event i druženje 19. travnja u hotelu Jezero na Plitvicama


WINE ViP Event
Foto: WINE ViP Event

Wine ViP Event događaj koji nudi lijepo druženje za ljude iz turizma a koji će 19. travnja od 15 sati u hotelu Jezero u Plitvicama organizirati Turistička zajednica Plitvičkih jezera i Turistička zajednica područja Plitvičke doline zajedno s Dantesom i njegovim timom.

Želja im je organizirati događaj s puno druženja i degustiranja vrhunskih proizvoda poput vina, rakija, likera, suhomesnatih proizvoda, sira i raznih drugih delicija.

 

Ulaz je BESPLATAN – kao i degustacije vina, rakija, likera, sira i raznih delicija, a i predavanja i edukacije su besplatne za sve goste iz turizma i ugostiteljstva cijele Like i kontinentalne Hrvatske.


Obavezno je da potvrdite dolazak čim prije direktno telefonom na 099 732 5985 (Danica) ili na email marketing@plitvickedoline.hr ili prijavom preko ovog linka/ google obrasca: https://forms.gle/yc15fPbS6x1hinj16 ili na ulazu u dvoranu prilikom dolaska. 


Neki od 25 vrhunskih izlagača su Vina Prelac, Dukat sirevi, Vinska kuća Matić, OŠO, Mesna industrija Janežić, OPG Dean Prodan, OPG Turkalj, Suza rakije i likeri, Premium začini, Matiška vina, Pepas savijače, Vinarije Iuris, Đurinski i Florijanović, Veleučilište PAR Rijeka i Srednja škola Plitvička jezera, Alexandercommerce, PIK Vrbovec, OPG Furlan, Plitvička štrudla, Slovin Slunj, Zigante tartufi, Sirana Runolist, Destilerija Pavelić, Vina Antunović – Vinarija Lika,...


Event je namijenjen ugostiteljima - vlasnicima ugostiteljsko turističkih objekata kao i njihovim djelatnicima (konobarima, barmenima, kuharima,...), vlasnicima hotela, pansiona, kuća za odmor, iznajmljivačima i vlasnicima apartmana, vlasnicima i voditeljima trgovina, veleprodajama hrane i pića i svima koji su povezani uz turizam a žele unaprijediti svoje poslovanje u svijetu enogastronomije i turizma općenito.

 

Program događaja započinje od 15 sati i traje do 21 sat.


Osim druženja i degustiranja biti će orgnizirane tri fantastične edukativne radionice.

Prva radionica je Lička gastro čarolija a koju će voditi edukatorica Chefica Doris Vlah. Radi se o  edukativnoj gastronomskoj radionici i prezentaciji moderne ličke kuhinje za kuhare i Chefove. A nakon toga dvije radionice o važnosti podizanja izvrsnosti usluge, mentorice i stručnjakinje za gostoljubivost Sanje Krmpotić pod nazivom Gostoljubivost – ključ budućnosti ugostiteljstva i turizma, te savjetnice i edukatorice za customer service, Svjetlane Ranek Franjul sa temom – Moć  emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

Edukativni dio završavamo sa prezentacijom rezultata projekta Tajni gost, a koju će imati direktorica agencije Heraklea Željka Bakmaz.

 

A nakon toga slijedi druženje sa partnerima izlagačima uz degustaciju raznih pića i delicija.

 

Organizatori vas pozivaju na "čašicu" razgovora, druženja i edukacija!


Commentaires


bottom of page