top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Popularni magazin, EXTRAVAGANT, u stilu proslavio svojih 20 godina postojanja


Extravagant tim
Foto: Ivor Mažar i Marin Ćuk Vurnek

Proslavu 20.-og rođendana nisu propustili ni Juraj Zigman, dr. Vivian Jurković, modni dvojac Elfs, Marija i Sanja Zambelli, te mnogi drugi.


Extravagant je proslavio svoj veliki dvadeseti rođendan, a glamurozan party za pamćenje održan je u suradnji s Contessa Villas, u fantastičnom riječkom Exportdrvu. S uredništvom Extravagant portala slavili su brojni prijatelji, suradnici i partneri, a ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, bila je to zabava o kojoj se ne prestaje pričati.


Već 20 godina o modi, ljepoti, trendovima i mnogim drugim zanimljivostima čitamo na portalu Extravagant, stoga ne čudi da je njihova proslava rođendana privukla brojne poznate osobe iz javnog života poput dr. Vivian Jurković, Juraja Zigmana, Dina Bubičića, Elene Tomečak Zdjelar, Marija i Sanje Zambelli, modnog dvojca Elfs, Ivana i Snježane Herak, Ivane Pirizović, Slađane Ostić...


Brojni poznati gosti uživali su u gastro specijalitetima, odličnim alkoholnim i bezalkoholnim pićima te glazbenim virtuozima Grooversima i Infinity Bandu. Posebno iznenađenje večeri bio je nastup Damira Kedže koji je izveo svoja dva poznata hita i dodatno rasplesao sve goste na proslavi. Slobodno se može reći kako su svi izvođači zapalili plesni podij i uzvanicima priuštili večer koja će se još dugo pamtiti.


Veliki okrugli rođendan proslavljen je uz puno dobre energije, plesa i zabave, a podršku su pružili i brojni sponzori: Xiaomi, dr. Vivian estetics, Contessa villas, Hausbrandt, ZTC, PPD, Ghetaldus Rijeka, Prahir, Coca Cola, Vina Laguna, JGL, PIK Rijeka, DanKüchen, Olival, PIK Vrbovec, Catering Kvatrić, Hilton, Navis, Moemax, Jadran hoteli, Merkat media, PSC Primorje, Misal, Aura, Scorpio, Hallo ice, Lab9, Storm security, baloni Creative lab, Ghia stuff, dekoracije Lea.


Extravagant punih 20 godina svakodnevno donosi zanimljivosti iz svijeta mode, ljepote, interijera, putovanja, zdravlja i brojnih drugih tema, što ga čini najdugovječnijim lifestyle portalom. S urednicom Majom Uremović na čelu, riječka ekipa proslavila je svoju okruglu obljetnicu, a sigurno ih čeka još mnogo novih!

Komentar


bottom of page