top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Nakon velikih europskih gradova, Hauser gostuje u Areni Zagreb


Stjepan Hauser /Foto: Krisztian Bodis
Stjepan Hauser /Foto: Krisztian Bodis

Diljem Europe ne jenjava pomama za koncertima našeg violončelista Hausera, a dokaz tome su rasprodane arene u svim gradovima u kojima nastupa. „Rebel with a Cello“ prva je samostalna turneja poznatog glazbenika, a dosad je Hauser pokorio Prag, Budimpeštu, Yerevan, Bar, Atenu, Limassol, Bordeaux, Barcelonu, Madrid, Lisabon, Dijon i Zurich. Sa svakog koncerta dolaze isti kadrovi – dupkom pune dvorane i publika koja s oduševljenjem uživa u fantastičnom nastupu svojeg omiljenog glazbenika.


Uz pomno odabran repertoar, Hauser je okupljene poveo na čarobno glazbeno putovanje, podijeljeno u nekoliko setova: od klasične i filmske glazbe pa sve do rocka i latino ritmova koji su publiku dignuli na noge. Na svakom koncertu Hauser atmosferu začini dodatnu spuštanjem među publiku, na veliku radost mnogobrojnih obožavateljica. Posebice je magično bilo u Madridu, a u publici je bio i maestro Placido Domingo, koji je došao uživati u Hauserovim muzičkim bravurama.


Hauser nastavlja svoju turneju Starim kontinentom, a sljedeći na redu su Rim, Milan, Firenza, Jesolo.


25. listopada "Buntovnik s čelom" dolazi u zagrebačku arenu, gdje će domaća publika moći uživati u fantastičnom audio-vizualnom showu.


Karte za koncert u Areni Zagreb dostupne su putem Eventim.hr. , poručuju organizatori.Comments


bottom of page