top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Kraljice Zagreba okupirale metropolu

Updated: Apr 29


kandidatkinje za Kraljicu Hrvatske
Foto: CroStars

Izbor za Kraljicu Zagreba 2024. godine održat će se u KD Vatroslav Lisinski, a novu Kraljicu Zagreba okrunit će Vita Sever – aktualna Kraljica Zagreba i  Kraljica Hrvatske.

 

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u ponedjeljak, 13. svibnja, bit će ispunjena ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već najstariji i svima dobro poznati izbor ljepote „Kraljica Zagreba“, na kojemu će aktualna kraljica Zagreba i kraljica Hrvatske, Vita Sever, okruniti novo izabranu kraljicu Zagreba.


Pobjednica izbora imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2024., čiji će se izbor održati u utorak 26. studenog u hotelu Lone u Rovinju – višegodišnjem šampionu turizma.


Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost. Naime, najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, čije se vino „Iločki traminac“ konzumiralo na krunidbi kralja Charlesa III., upravo za ovaj izbor proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku uživati i u delicijama Kanaan te degustirati aperitive „Incanto“.  


Stručno vodstvo modne agencije Cro Stars osmislilo je umjetničku koreografiju za izbor. Program će voditi svima dobro poznati voditelji Maja Ciglenečki i Mario Sedmak. Između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade Vlado Kalember i grupa Feminnem. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbenom programu.

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, cipelama Austrijskog brenda Högl te kupaćim kostimima modne kuće Pletix. Za frizure pobrinut  će se beauty salon Lenarys, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuo se brend novozelandske organske kozmetike Lemon & Beaker.


Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Lemon & Beaker, Iločki podrumi, Zlatarna Dodić, Poliklinika Medikol, Semark, Poliklinika Rotim, Poliklinika Veir, Kozmetika Feniks.


Podsjećamo kako je vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta trajno u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je povijesno za Republiku Hrvatsku.

Rezervirajte 13.05. u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti. Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju sjedala na: info@kraljica-hrvatske.hr.

6 views0 comments

Comments


bottom of page