top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Kazalište Moruzgva donosi dva jubileja u veljači


Kazalište Moruzgva
Foto: Matea Smolčić Senčar

U susret mjesecu zaljubljenih, Kazalište Moruzgva predstavlja neodoljive ideje za darivanje najmilijih i zajedničko provođenje vremena uz smijeh i zabavu. U sklopu ovog posebnog razdoblja, Kazalište Moruzgva pripremilo je čak 13 izvedbi svojih hit predstava "Tvorničke postavke" i "Ništa im neće bit'" te obilježava dva mala jubileja – 50. izvedbu predstave „Ništa im neće bit'“ i 90. izvedbu predstave „Tvorničke postavke“.


"Tvorničke postavke" - Komedija koja je osvojila srca diljem Hrvatske 4. veljače u Sceni Vidra u Zagrebu slavi svoju 90. izvedbu. Smijeh s dozom ljubavi, neočekivani zapleti i neodoljiva kemija glumačke postave čine ovu predstavu imperativom za sve ljubitelje kazališta.

Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković/Korana Ugrina) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.


Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke – saznajte već ove veljače.


"Ništa im neće bit'" - neodoljiva je romantična komedija koja će vas osvojiti smijehom, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima, a upravo 24. veljače obilježava svoju 50. izvedbu u samo 5 mjeseci izvođenja. Ova predstava donosi niz svakodnevnih obiteljskih situacija, a jezgru priče čini par čiji se brak našao pred krizom nakon što djeca napuste obiteljski dom. Ecija Ojdanić i Frano Mašković iznose na svjetlo sve čari i izazove stvaranja novih veza nakon godina tišine, donoseći nevjerojatnu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Nemojte propustiti priliku doživjeti ovo emocionalno putovanje koje će vam zagrijati srce i ostaviti vas s osmijehom na licu.


Raspored izvedbi:

·         1.2. Ništa im neće bit' – Umag

·         4.2. Tvorničke postavke – Zagreb, Scena Vidra, 90. izvedba 

·         8.2. Ništa im neće bit' - Osijek

·         10.2. Ništa im neće bit' - Đurđevac

·         11.2. Ništa im neće bit’ - Mali Lošinj

·         12.2. Ništa im neće bit' - Slavonski Brod

·         13.2. Ništa im neće bit' - Daruvar

·         14.2. Ništa im neće bit' - Samobor

·         14.2. Tvorničke postavke – Krapina

·         21.2. Ništa im neće bit' - Poreč

·         24.2. Ništa im neće bit' – Zagreb, Scena Vidra, 50. izvedba

·         25.2. Ništa im neće bit' - Sisak

·         26.2. Ništa im neće bit' – Zadar

 

Za više informacija posjetite web stranicu i društvene mreže Kazališta Moruzgva.

Comments


bottom of page