top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Jelena Rozga oduševila i Skopje: Spektakl kakav se ne pamti, Arena Boris Trajkovski ispunjena do zadnjeg mjesta!


Jelena Rozga
Foto: Tanurovski Vangel

Jelena Rozga, jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, još jednom je potvrdila svoj neosporni status na glazbenoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje „Minut srca mog“.


Arenu „Boris Trajkovski“ u Skopju do posljednjeg su mjesta ispunili obožavatelji koje je regionalna pop zvijezda stekla tijekom svoje dugogodišnje karijere, a silina emocija kojom su je pratili kroz cijeli koncert potvrđuje da su jedva dočekali da dožive  energiju i snažan vokal Jelene Rozge uživo. Više od dva sata publika je s poznatom Splićankom uglas pjevala hitove poput „Okus mentola“, „Nirvana“, „Ne tiče me se“, „Bižuterija“, „Ginem“ i brojne druge.


Svoje oduševljenje toplim reakcijama svojih obožavatelja Jelena ne krije pa je vidno uzbuđena podijelila svoje dojmove: Hvala vam, Skopje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni Boris Trajkovski. Vaša podrška je nešto posebno i uvek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!"

 

Jelena na turneji nosi kostime domaćeg modnog dvojca eNVy room, koji se za nastavak turneje dizajnirali dva nova kostima. Upravo publika u Skopju je imala priliku prva vidjeti nove kostime

 

Jelena odmah nakon ovog koncerta kreće u pripreme svojih novih nastupa,  pa će nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skopju, nastaviti svoju regionalnu turneju "Minut srca mog". Sljedeći nastupi su u Zadru 08. ožujka i u sarajevskoj hali Zetra, na jesen, 02. studenog.

 

Comments


bottom of page