top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Atelier ELECTRICITY otvorili ELFSI

Updated: Oct 21, 2023


Atelier ELECTRICITY otvorili ELFSI
ELFS / Foto: Zvonimir Ferina

Nova vizija “male crne haljine“ hrvatskog modnog dvojca.


Zagreb, 19. listopada 2023. – Četvrto izdanje hrvatske modne platfome Atelier ELECTRICITY započelo je sinoć u Family mallu, ekskluzivnom revijom modnog dvojca ELFS. Glavna zvijezda večeri bila je “mala crna haljina“ kojoj su Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić podarili novi život, ne mijenjajući ono po čemu je toliko prepoznatljiva – haljina koja spašava svaku situaciju i koju svaka žena mora imati u svom ormaru. Najnovijom kolekcijom za jesen i zimu dominiraju upravo haljine koje utjelovljuju sofisticiranu seksipilnost i drskost, a glavni imperativ cijele revije bila je samouvjerenost.


Iako na prvi pogled jednostavnih linija i čistih boja, osim elegantnošću, kolekcija se ističe i multifunkcionalnošću, a osim haljina, koje dominiraju kolekcijom, tu su i odijela koja su nosiva i u dnevnim i u večernjim varijantama. Budući da je kolekcija inspirirana klasičnom malom crnom haljinom njome dominira crna boja ali ELFSI donose i neke komade jarkih boja, među kojima se posebno ističe crvena – apsolutna must have boja ove sezone. U skladu s prepoznatljivom ELFS filozofijom o modi koja je prvenstveno zabava, a odjeća samo dio lika koji se igra, glavnu ulogu ovaj put preuzela je vamp žena koja utjelovljuje sofisticiranu seksipilnost i drskost, i to uz liniju haljina koje izgledaju poput druge kože i koje su nosive u apsolutno svakoj prigodi.


Iz prvih redova, reviju su pratila i brojna poznata lica – Viktorija Rađa, Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri, Tihana Harapin Zalepugin, Milanka Opačić, Alka Vuica, Marijana Batinić, Anita Dujić, Mia Dimšić, Uršula Tolj, Petra Kurtela, Feminnem, Borna Kotromanić, Iva Todorić, Milica Todorić, Jelena Perić Jelena Glišić, Antonija Blaće, Marta Fernandez, Antonija Stupar Jurkin, Danijela Gračan, Natalija Prica, Ivana Delač, Jelena Pajić, Kristina Burja, Lana Pavić, Nenad Korkut, Zoran Aragović, Zoran Mrvoš, Mario Valentić, Tomislav Petranović, Neven Ciganović, Sandi Pego te brojni drugi.


Pokrovitelji ovosezonskog modnog ELFS showa bili su Mercedes Benz, Auto Gašparić, koji su na pistu doveli pravog šminkera među automobilima – Mercedes Benz G klasu. T su i De’Longhi, koji olakšava pripremu omiljene kave kod kuće, Violeta, čije omekšivače preporučuje dvojac ELFS, Čokolino iz Podravke, za veliku i malu djecu. Vjerni partneri su i svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, voda Jana vitamin, tonik Thomas Henry, Freixenet, koji donosi dodatnu dozu glamura sa svojim pjenušcima te Akta, jedna od vodećih hrvatskih tvrtki specijaliziranih isključivo za proizvodnju vrećica. Za šminku i frizuru modela pobrinuli su se Profokus, Cotril i Salon Premium. Tu su i Philip Morris, Poliklinika Binova, Nestiom, Mrs Fogg, Cookie Factory, L’Adria i Aura kozmetika.


Modna platforma Atelier održava se četvrti put za redom, pod budnim okom Antonelle Ušić Gotovac, kreativne direktorice i producentice cijelog projekta te izvršne producentice projekte Antonele Ivanović. Drugi dan je rezerviran za još četiri zvijezde domaće modne scene – Martinu Herak, Moranu Krklec, Jalizé Couture i Varteks.


Više informacija može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te Youtube kanalu.


Comentários


bottom of page