top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Tri dana sljubljivanja vina i zabave u tunelu Grič, stiže ZAGREB UNDERGROUND!


Zagreb Underground
Foto: Press

Zagreb će od 12. do 14. travnja postati prvi grad u Hrvatskoj, u kojem će se održati Wine & Walk festival  pod zemljom i to u tunelu izgrađenom tijekom drugog svjetskog rata prije 79 godina.


Radi se o tunelu Grič, dugom 350 metara i otvorenom za javnost 2016. godine, a u kojem se održavaju povremene manifestacije poput Polarnog sna za vrijeme Adventa.

Ipak ovakve gastro-enološke manifestacije, s degustacijama više od 200 vina i delicija najboljih hrvatskih proizvođača, još u njemu nije bilo.


Premijerni Zagreb Underground posvećen je hrvatskim vinskim regijama te će tunel Grič tako biti i uređen vizualno i svjetlosno, a kroz njega će se posjetitelji kretati isključivo jednosmjerno od Mesničke prema Radićevoj ulici.


Svoj dolazak potvrdili su najbolji hrvatski vinari, koji su već popunili gotovo sve predviđene štandove, a na središnjem trgu tunela Grič dobru zabavu i sljubljivanje izvrsnih hrvatskih vina s glazbom sedamdesetih jamči Disco Magic Band, koji će podzemlje Zagreba pretvoriti u legendarni Studio 54 i ispuniti hitovima Abbe, Boney M-a, Kool and the Gang, Chic, Donne Summer i mnogih drugih.


Svi koji uspiju kupiti ulaznicu, jer je njihov broj ograničen, sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada sedam dana ljetovanja za dvije osobe u all inclusive paketu u Labranda Senses Resortu na Hvaru. Dio prihoda od ulaznica izdvojit će se i u humanitarne svrhe, a mogu se nabaviti u sustavu EVENTIM.


Bit će tu i drugih popratnih događanja, poput izložbe vinarstva budućnosti na način kako je vidi umjetna inteligencija, zabavni selfie kutak i pokoje iznenađenje, a u cijenu ulaznice, osim degustacija vina i delicija te porcije zabave, uključena je i originalna Zagreb Underground vinska čaša.


Comments


bottom of page