top of page
  • Writer's pictureSandra Brambilla

Predstavljeni renomirani poljski brendovi odjeće, donjeg rublja i nakita u Zagrebu!


revija dizajnerice Diane Walkiewicz
Foto: Mirko Janković

Kako bi se predstavili na hrvatskom tržištu u Zagreb su stigli predstavnici poljskih brendova i svoje modele prezentirali predstavljanjem u prostoru Wespa Business & Lounge Green Gold.

 

Uzvanici su imali priliku vidjeti modele vjenčanica, večernjih haljina, donjeg rublja, nakita, a cilj je svakako daljnja suradnja i dostupnost navedenih modela na hrvatskom tržištu. Poduzetnici i predstavnici brendova u Zagreb su stigli u organizaciji Veleposlanstva Republike Poljske i Poljske Agencije za investicije i trgovinu.


Modno predstavljanje započelo je modelima dizajnerice Diane Walkiewicz koja je i osobno prisustvovala stigavši u Zagreb. Njezini modeli jedni su od vodećih na modnom tržištu Poljske u području dizajniranja i šivanja vjenčanica te svečanih haljina. Kreatorica originalnih stilova u svim segmentima što pokazuje i bogata ponuda i aosrtiman – od vjenčanica, večernjih haljina, poslovnih outfita, do donjeg rublja koji Diana potpisuje, kao i činjenica da je zato cijenjena zbog ljepote i kvalitete onoga što stvara!


brend Donna
Foto: Mirko Janković

Zatim se predstavio brend Donna osnovan 1993. godine u Poljskoj, a trenutno je vodeći među najboljim proizvođačima spavaćica. Mogli bismo reći da Donna kolekcije za žene  - stvaraju žene. Tvrtka ima vlastiti proizvodni pogon u blizini Krakova gdje se kolekcije šivaju od početka do kraja na najsuvremenijim strojevima. U proizvodnji se vodi računa o najsitnijim detaljima, stoga možemo biti sigurni u najbolju kvalitetu Donna artikala.


brend Gatta
Foto: Mirko Janković

Gatta svoj uspjeh brenda duguje intenzivnom radu na pripremi novih tehnologija prvotno za tajice, a posljednjih godina i za donje rublje i odjeću. Uz klasične tajice i čarape, u ponudi su modeli za mršavljenje i pospješivanje cirkulacije. Asortiman je obogaćen sportskom odjećom, vjenčanom kolekcijom čarapa i tajica te linijom modernih kupaćih kostima.


brend Esotiq & Henderson
Foto: Mirko Janković

Uzvanicima se predstavio i Esotiq & Henderson brend koji je također je vodeći proizvođač i distributer donjeg rublja iz Poljske, a trenutno Esotiq & Henderson ima preko 300 vodećih trgovina u Europi i u potrazi su za novim tržištima. U portfoliju im je fokus na tri brenda; Esotiq više usmjeren na žene; donje rublje, kupaće kostime, odjeću za plažu, spavaćice. Esotiq Formula u kojem možete pronaći široku ponudu parfema i kozmetike namijenjene ženama, dok  Henderson karakteriziraju modeli i artikli muškog donjeg rublja.


nakit Colibra
Foto: Mirko Janković

Na samom kraju modeli su na vrlo kreativan način predstavili nakit Colibra koji se od 1978. proizvodi u Poljskoj. Nakit Colibra izrađuje se ručno, a poznati su i po izradi jedinstvenih kolekcija.Za izradu nakita koriste najkvalitetnije sirovine, leguru za nakit koja ne sadrži nikal i olovo. Zahvaljujući tome, Colibra su proizvodi ugodni za kožu. Colibra nakit obložen je 24-karatnim zlatom, srebrom ili rutenijem. Ukrašava se poznatim Swarovski i Preciosa kristalima. Kao poljski proizvođač nakita s dugogodišnjim iskustvom znaju da nakit  - da bi bio vrijedan svoje cijene - mora biti ne samo lijep, već i izdržljiv.


predstavnik brenda Gatta i manekenke
Foto: Mirko Janković

Upravo predstavljanjem ovog divnog nakita završio je službeni dio predstavljanja koji je savršeno vodila Izabela Vrtar upoznavajući sa svakim detaljem pojedinog brenda sve uzvanike, a zatim su se svi prisutni u ugodnoj atmosferi uz fine zalogaje i pjenušave mjehuriće – kako i priliči mjesecu prosincu i blagdanskom ugođaju - opustili te razmijenili iskustva modnog predstavljanja.

Comentários


bottom of page